Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών - KE.Θ.Ι.Σ
Είμαστε ΜΚΟ με έδρα το Ν.Σκοπό Σερρών. Πρωταγωνιστής σ'αυτήν την προσπάθεια είναι το ΑΛΟΓΟ!! Μέσω της κίνησής του, μεταφέρει νευρομυικά στον αναβάτη με αναπηρία, φυσιολογικά πρότυπα βάδισης! Βελτιώνεται ο συντονισμός των κινήσεων, η ισορροπία, ο μυικ
  Link   Ηλεκτρονικά σεμινάρια νευροψυχολογίας
Ηλεκτρονικά σεμινάρια νευροψυχολογίας για τις γνωστικές και ιδιαίτερα μνημονικές και γλωσσικές διαταραχές στην άνοια και την αποκατάστασή τους από τη Δρ. Γνωστικής Νευροψυχολογίας Τσάνταλη Ελένη
  Link   Περιοδικό Εγκέφαλος
Περιοδικό Νευρολογίας και Ψυχιατρικής.
  Link   Διεθνής Εταιρεία Νόσου Alzheimer
Η Διεθνής Εταιρεία Νόσου Alzheimer είναι η οργάνωση ομπρέλα των εταιρειών της άνοιας τύπου Alzheimer σε όλο τον κόσμο. Στοχεύει να βοηθήσει, να καθιερώσει και να ενισχύσει τους συνδέσμους της άνοιας τύπου Alzheimer σε όλο τον κόσμο.
  Link   Ευρωπαϊκή Εταιρεία Νόσου Alzheimer
Η Ευρωπαϊκή Εταιρεία Νόσου Alzheimer είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που στοχεύει να βελτιώσει την περίθαλψη και τη θεραπεία των ασθενών του Alzheimer μέσω της ενταμένης συνεργασίας μεταξύ των ενώσεων μελών της.
  Link   Doctor PC
Η Doctor PC είναι η πρώτη εταιρεία με κύρια δραστηριότητα την άμεση επισκευή του υπολογιστή σας στον χώρο σας ή στους χώρους της εταιρείας μας.
  Link   Αθανασιάδης Δημήτρης
Σελίδα με φωτογραφίες από την Πολεμική Αεροπορία.